Malzemeler:
– 500 g. derisiz tavuk but
– 2 çay kaşığı Amoy Susam Yağı
– 2 çay kaşığı ayçiçek yağı
– 2 çorba kaşığı rendelenmiş taze zencefil
– 1 – 3 adet tohumsuz ve doğranmış kırmızı acı biber
– 125 g. temizlenmiş istiridye mantarı
– 125 g. temizlenmiş Shitake Mantarı
– 1 adet tohumsuz ve doğranmış kırmız dolmalık biber
– 1 Demet Taze Soğan, dIlimlenmiş
– 200 g. doğranmış Pak Choi,
– 2 diş ince kıyılmış sarımsak
– 300 g. Teptip Soya Filizi
– 300 g. pişmiş Dolco Gold Noodle
– 2 çay kaşığı Squid Balık Sosu
– 6 çorba kaşığı Amoy Oyster Sosu
– 1 avuç ince kıyılmış taze kişniş
– 75 ml. tavuk suyu
– 3 kaşık Amoy Dark Soya Sosu
– 3 kaşık Amoy Soya Sosu
Yapılışı:
– Tavuk etini jullien olarak dilimleyin. Wok tavanızı mümkün olduğu kadar ısıtın. Susam ve ayçiçek yağını tavaya koyup, zencefil, kırmızı acı biber ve mantarları renk alıncaya kadar, yaklaşık 1 dakika kavurun. Kırmızı dolmalık biber, taze soğan, pak choy, sarımsak ve soya filizlerini ekleyerek tavada öldürün. Daha sonra noodle, balık sosu, istiridye sosu, kişniş yaprakları ve tavuk suyunu ekleyin. 2-3 dakika, erişteler sıcak oluncaya kadar kavurun. Tadına bakıp soya sosu ile lezzetlendirin.
– Bu sırada, ayrı bir tavada tavuk etlerini kavurun. Eriştenin üzerinde servis edin.
İlgili ürünler
-
Squid Balık Sosu 300 ml
- Ambalaj Bilgileri : 12 x 300 ml
- Ürün Kodu : 168.06.002
Ürünle ilgili Tarifler -
Squid Balık Sosu 725 ml
- Ambalaj Bilgileri : 12 x 725 ml
- Ürün Kodu : 168.06.001
Ürünle ilgili Tarifler -
Dolco Gold Brand Çin Eriştesi – Egg Noodle 350 g
- Ambalaj Bilgileri : 50 x 350 g
- Ürün Kodu : 106.16.001
Ürünle ilgili Tarifler -
Amoy Susam Yağı 500 ml
- Ambalaj Bilgileri : 12 x 500 ml
- Ürün Kodu : 102.06.042
Ürünle ilgili Tarifler -
Amoy Susam Yağı 150 ml
- Ambalaj Bilgileri : 12 x 150 ml
- Ürün Kodu : 102.06.023
Ürünle ilgili Tarifler -
-
-
Amoy Oyster (İstiridye) Sos 2,3 kg
- Ambalaj Bilgileri : 6 x 2,3 kg
- Ürün Kodu : 102.06.010
Ürünle ilgili Tarifler