Custardlı Meyveli Pasta

Malzemeler:
– 4 yemek kaşığı Bird’s Custard tozu
– 3 yumurta 
– 3 çay bardağı şeker
– 3 yemek kaşığı şeker 
– 3 çay bardağı un
– 1 paket vanilya 
– 1 paket kabartma tozu
– 1 paket Kremşanti 
– 500ml Süt 
– Muz 
– Şeftali
– Çilek 
– Pandispanyayı ıslatmak için; portakal suyu

Yapılışı:
– Pandispanya için: 3 yumurta ve 3 çay bardağı şekeri çırpıp sonra unu, vanilyayı ve kabartma tozunu ekleyin. Küçük bir fırın kabına döküp pişirin. Bir kenarda soğumaya bırakın. 
– Custard için: 4 yemek kaşığı Bird’s Custard tozunu çok az su ile homojen hale getirip 3 yk şeker ve 500 ml sütle muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. 
– Kremşantiyi de hazırlayıp, dolapta soğumaya bırakın. 
– Pandispanyayı, çok küçük parçalara ayırıp kabınızın en altına koyarak hafifçe bastırın. 1 çay bardağı portakal suyunu dökün. Custardın yarısını ekleyin. Muzları dilimleyip pudingin üzerine yerleştirin. Bir kat daha custard koyup, bir kat daha muz koyduktan sonra, krem şantiyi güzelce yayın. En üstünü de şeftali ve çilek gibi meyvelerle süsleyin.

Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]