Malzemeler:
• 4 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 orta boy doğranmış soğan
• 4 diş doğranmış sarımsak
• ¼ yemek kaşığı pul biber
• 1 adet (420 gr.) Sharwood’s Korma Sosu
• 2 çay kaşığı Sharwood’s Orta Acılı Köri Baharatı
• 300 gr. karides
• 300 ml. yoğurt
• 1 yemek kaşığı taze doğranmış kişniş
• Dolco Gold Basmati PirinçHindistan cevizi ve kakule ile hazırlanmış bu sos portakal sarısı rengi ile özellikle beyaz etli tariflerde kullanılan enfes bir Hint pişirme sosudur.
Yapılışı: Zeytinyağını tavada ısıtıp üzerine soğan ve sarımsağı ekleyin. Daha sonra Sharwood’s Orta Acılı Köri Baharatını ilave edip 1 dakika daha pişirin. Üzerine temizlenmiş karidesleri ekleyin ve yaklaşık 5 dakika kadar soteleyin. Tuz ve biberle çeşnilendirin.
Başka bir kapta Sharwood’s Korma Sosu ile yoğurdu karıştırın. Bu karışımı karideslerin üzerine ilave edin ve 15 dakika boyunca karıştırarak sosu yedirin. Dolco Gold Basmati Pirinci ve doğranmış kişniş ile servis edebilirsiniz.
İlgili ürünler
-
-
Sharwoods Korma Köri Sosu 420 g
Ambalaj Bilgileri : 6 x 420 g
Ürün Kodu : 166.06.003Ürünle ilgili Tarifler