Malzemeler (Porsiyon 18 adet Wonton):
• 30gr. karides
• 2 adet taze soğan
• 3 yemek kaşığı Barbekü Sosu
• 1 yemek kaşığı İstiridye Sosu
• 18 adet Wonton yufka
• Yeteri kadar su
• ¼ su bardağı sebze suyu (Bisto’nun Sebzeler İçin Granül ile hazırlanmış)
• 3 yemek kaşığı Worcestershire Sosu
• 3 yemek kaşığı Pirinç Sirkesi
• 1 yemek kaşığı Acı Biberli Sarımsaklı Biber Sos
• 1 yemek kaşığı Susam Yağı
Yapılışı: Wonton dolguyu hazırlamak için karidesi, soğanı, Barbekü sosu ve İstiridye sosu karıştırın. 1 çay kaşığı dolguyu 1 adet wonton yufkasının ortasına yerleştirip, kenarlarını su ile ıslatıp üçgen oluşturun. Bol yağda kızartın. Ezmeyi hazırlamak için, sebze suyunu, Barbekü sosu, Worcestershire sosu, pirinç sirkesini, sarımsaklı biber sosu ve susam yağını karıştırınız. Kaynatın, soğutun ve wonton ile servis edin.