Vietnam Usulü Tavuklu Pirinç Eriştesi Çorbası
-
Malzemeler:- 2 lt. tercihen ev yapımı tavuk suyu,
- 125 gr. Tas Pirinç Eriştesi
- 1 yemek kaşığı Squid Balık Sosu
- 1 adet soyulmadan 4'e bölünmüş kuru soğan
- 3 cm soyulmamış zencefil
- ½ adet doğranmış limon otu
- 1 adet yıldız anason
- ½ adet çubuk tarçın
- ½ çay kaşığı kişniş tohumu
- 4 adet tane karabiber
- 1 adet karanfil
- 1 lt. tavuk suyu
- 1 adet tekli tavuk göğüs
- 1 adet Jullien veya dilim havuç
- 2 adet ince dilim taze soğan,
- 50 gr. süzülmüş soya fasulyesi filizi
- 1 avuç kıyılmış taze kişniş
- 1 avuç kıyılmış nane yaprağı
- 1 adet ince dilimlenmiş kırmızı acı meksika biberi
- 1 dilim misket limon